Januari 2017 de officiële start van Beauty Code, in het najaar van 2016 waren we dan ook volop bezig met de voorbereidingen.

Dat Beauty Code zou staan voor service en kwaliteit was één van de belangrijkste dingen waarop we ons gingen focussen, en we waren dan ook opzoek naar een merk dat hieraan voldeed met kwalitatieve en hoogwaardige ingrediënten en mooie resultaten op gebied van anti-aging en huidverbetering.

In Oktober kwamen we in contact met RégimA, een Zuid-Afrikaans merk met meer dan 20jaar ervaring op het gebied van anti-aging, huidverbetering, littekenbehandelingen en een prachtig “Peel & Heal Concept”.

Na een gesprek met de hoofddistributeur van RégimA Europe was het meteen duidelijk dat dit het merk is wat we met Beauty Code zouden verdelen in de Benelux.

Een blik op de ingrediënten gaf meteen een beeld van degene die achter het merk zat en hoe zij denken over anti-aging en huidverbetering.

Aan de dingen die zij als producent belangrijk vinden en die je ook terug ziet bij de producten zag je meteen dat zij weten waarover ze spreken en zich ook echt toeleggen op anti-aging en huidverbetering op het hoogte niveau.

We zagen resultaten van voor en na behandelingen in combinatie met het “Daily Regimen” voor thuisgebruik en wisten dat met hetgeen dat we eerder hadden gehoord en gezien over de actieve ingrediënten, dit daadwerkelijk haalbare resultaten waren en niet gephotoshopt was, iets wat je dagelijks hoort en ziet in de mooie wereld van cosmetica.

 

Nu 6 maanden later kijken we met veel trots terug naar wat we in een half jaar al hebben kunnen realiseren.

We zagen reeds vele mooie resultaten,  enthousiaste RégimA partners die hun salon zien groeien sinds de start met RégimA, we mochten tal van tevreden klanten ontmoeten op een opendag bij één van onze partners en bij  salonbezoeken bij onze partners hoorden we tal van leuke en enthousiaste reacties van de klanten zoals: RégimA is echt super voor mijn huid, ik merk het verschil, of dat zelfs hun man ziet het ziet.

En zeg nu zelf, als zelfs de mannen het zien, moet er toch wat met de huiden gebeuren ; )

Laat je salon groeien met Beauty Code!

VERVOEG ONS TEAM

Naast het succes van RégimA valt ook onze ondersteuning en service waar we bij Bauty Code elke dag opnieuw hard aan werken in goede aard bij onze partners, het gevoel om geen nummer te zijn en te weten dat ze naar je luisteren als je vragen hebt is ontzettend belangrijk als je een goede samenwerking wilt aangaan.

Bij ons is elke partner belangrijk, groot, klein met of zonder personeel, iedereen krijgt de aandacht en service die je van een distributeur verwacht en wij werken dan ook niet omzetgebonden maar geven je de kans en ondersteunen je waar we kunnen.

Als zaakvoerster van Beauty Code vond ik het belangrijk om naar Zuid-Afrika te gaan en de mensen achter ons mooie merk te leren kennen.

Aanstaande zondag is het dan eindelijk zover en vertrek ik naar het hoofdkantoor van Régima in Johannesburg..

Gedurende de tijd dat we actief zijn krijgen we alle ondersteuning en kunnen we steeds met al onze vragen terrecht bij de hoofddistributeur van RégimA Europe maar ook Jacqui Faucitt, CEO van RégimA staat met raad en daad voor ons klaar.

De reis naar Zuid-Afrika is dan ook de ideale gelegendheid om mijn kennis in RégimA naar een hoger niveau te brengen en kennis te maken met mijn collega distributeurs uit Zuid-Afrika.

Dag 1 zal een intensieve trainingsdag worden met voorstelling en training van o nieuwe lijn de “Spa Zone” die reeds succesvol werd gelanceerd in Zuid-Afrika en wij weldra ook zullen introduceren in de Benelux.

Hier kijk ik enorm naar uit want RégimA mocht verschillende jaren de award voor “Best Training” in ontvangst nemen en ik verwacht dan ook een pittige training van CEO Jacqui Faucitt .

Met een heel team aan haar zijde staat Jacqui Faucitt achter de ontwikkelingen van de producten en weet als geen ander hoe de producten werken en wat we ervan mogen verwachten.

Heerlijk dat je als distributeur een training rechtstreeks bij de producent kan volgen zodat wij bij Beauty Code deze informatie en kennis achteraf met onze RégimA Partners hier in de Benelux kunnen delen.

Op deze dag zal ik ook verschillende distributeurs van Zuid-Afrika ontmoeten om met hun ideeën en kennis te wisselen over hun aanpak en hoe zij hun trainingen geven, welke ondersteuning zij bieden zodat wij onze service en ondersteuning nog meer kunnen optimaliseren.

Dag 2 zal ik kennis maken met verschillende RégimA Partners die al jaren een succesvolle zaak hebben met de behandelingen en producten van RégimA.

Ook hier ben ik erg benieuwd naar want ik ken en zie de succesen van onze partners in de Benelux maar ben toch benieuwd naar hun ervaringen en welke tips zij hebben met hun jarenlange ervaring met RégimA en hun klanten.

Na deze twee intensieve dagen zit in dinsdagavond terug in het vliegtuig en ben ik woensdagochtend terug in België.

Volg onze reis via onze facebookpagina Beauty Code Cosmetics of via instagram Beautycodebenelux.

Liefs,
Sabrina Convents
Managing Director Beauty Code