Your daily regimen for a natural and healthy skin.

RégimA is een uniek huidverjongend en huidverbeterend programma ontwikkeld voor dokters en huidtherapeuten.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, pakt RégimA gelijktijdig vertraagde celvernieuwing, inflammatie en oxidatie aan.

Hiervoor maakt RégimA gebruik van een overvloedige hoeveelheid kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten en de meest geavanceerde technologieën en peptiden om deze essentiële actieve bestanddelen tot in de levende cellen van de diepere huidlagen te brengen.

Dit maakt het Zuid-Afrikaanse ‘Peal & Heal’-programma vandaag tot het meest volledige en toonaangevende inzake huidverbetering op de cosmeceutische wereldmarkt. Met meer dan 20 jaar ervaring in littekenbehandelingen is RégimA als producent zijn tijd ver vooruit wanneer het gaat om het ontwikkelen van producten die de huid efficiënt én veilig peelen.

Cleansing is stap een in ons “Daily Regimen”.

Dankzij zijn speciale en uiterst delicate formule, zonder agressieve of irriterende bestanddelen, verwijdert de RégimA Derma Zest onzuiverheden en make-up in alle zachtheid.

Check onze cleansers.

De oogverzorging is stap twee in ons “Daily Regimen”.

Régima heeft twee oogcrèmes in het gamma. De Eye Opener Serum voor de volledige oogcontour, en de New Expression, voor de behandeling van fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkere kringen bij de onderste oogleden.

Check onze oogverzorgingsproducten.

RégimA werkt met de techniek van “Layering”.

De crèmes en serums van RégimA zijn ontwikkeld om in synergie met elkaar te werken.

Voor iedereen wordt een individueel “programma” aanbevolen. De producten dienen in een bepaalde volgorde, in laagjes op elkaar worden aangebracht = layering.

Deze specifieke combinaties zorgen voor een zeer krachtige bio-chemische reactie in de huid.

Check onze serums.

Het is wetenschappelijk bewezen dat UV-straling, vrije radicalen in de hand werken en de hoofdoorzaak zijn van huidveroudering.

Laat dit nu net de reden zijn waarom alle dagcrèmes van Régima een volledige zonnescherming (spf30) bevatten.

Régima heeft vier dagcrèmes, elk geschikt voor diverse huidtypes.

Check onze dagcrèmes.

RégimA herstelt huidbeschadiging en stimuleert huidverjonging. Het programma van RégimA werkt volgens het principe van “Peeling & Healing”.

De huid wordt door de aanwezigheid van zuren elke nacht op een zachte en veilige manier gepeeld.

Na het “peelen” van de huid ’s nachts volgt het “herstel en werderopbouw” van de huid overdag.

RégimA heeft drie krachtige nachtcrèmes.

Check onze nachtcrèmes.

De RégimA SpaZone maskers zijn een nieuwe nieuwe high technologie die je aangenaam zal verassen.

De producten van de SpaZone bevatten allemaal een uniek, nieuw, dynamisch ingrediënt met een patent en valt onder de “Second Skin” actieve ingrediënten.

“Second Skin” is efficiëntie met een intens liftend vermogen dat werkt als een schild tegen schadelijk stoffen, allergieën en irritaties.

Check onze maskers.

Met meer dan 20jaar ervaring in littekenbehandelingen zijn de RégimA Repair producten onmisbaar bij de behandeling van littekens en wonden.

De Lazer Azu Repair heeft ontstekingsremmende, antiseptische en helende eigenschappen met het doel om de huid tot haar perfecte natuurlijke staat terug te brengen.

Daarnaast is de Scar Repair Forté met zijn verstevigende eigenschap- pen het ideale product voor hals en decolleté.

Check onze “repair”-producten.

Verhoogde elasticiteit wordt bereikt door de afbraak van collageen I en III vezels te beperken, waardoor we ook de vermoeide uitstraling van de huid verminderen en de huidstructuur te verbeteren.

Hermodelleren van de contouren van hals en borsten en de toenemende versteviging is de ultieme anti-aging.

Check de SpaZone Neck + Breast Refining Complex